Quantcast
Σαββαΐδου: Γραφείο Επιχειρηματικότητας και στη Βόρεια Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Σαββαΐδου: Γραφείο Επιχειρηματικότητας και στη Βόρεια Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Αυτοτελές Γραφείο Υποστήριξης Επενδύσεων και Επιχειρηματικότητας, αντίστοιχο αυτού που δημιουργήθηκε στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων στην Αθήνα σχεδιάζεται να δημιουργηθεί στη Βόρεια Ελλάδα.

Το παραπάνω δήλωσε η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΕΒΕΘ, για την ενημέρωση των προϊσταμένων των ΔΟΥ και των Τελωνείων της Βόρειας Ελλάδας, για το επιχειρησιακό πρόγραμμα της Γραμματείας για το 2015.

Η κυρία Σαββαΐδου τόνισε ότι ο ιδιωτικός τομέας μπορεί να είναι συνεργάτης της φορολογικής διοίκησης και πως στο πλαίσιο του διαλόγου μεταξύ των δύο πλευρών, δημιουργήθηκε και το Γραφείο Επιχειρηματικότητας.

Η ίδια υπογράμμισε ότι ο απολογισμός του έργου της ΓΓΔΕ το 2014 θα κατατεθεί εντός των επομένων ημερών στη Βουλή ενώ, για το τρέχον έτος, έχουν τεθεί ρεαλιστικοί στόχοι, με βασική επιδίωξη την αύξηση της εισπραξιμότητας και όχι απλώς τις βεβαιώσεις φόρων. Ζητούμενο και στοίχημα για τη φορολογική διοίκηση είναι, να αλλάξει η νοοτροπία των φορολογουμένων .

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.