Quantcast
ΣΒΒΕ: Διάκριση της Κρι Κρι στα «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος 2015» - enikonomia.gr
share

ΣΒΒΕ: Διάκριση της Κρι Κρι στα «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος 2015»

δημοσιεύτηκε:

Σημαντική διάκριση έλαβε πρόσφατα η γνωστή Σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι, στην κατηγορία «Εξαγωγική Αριστεία» στην τελετή απονομής βραβείων του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος 2015», που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

 Η εταιρία διακρίθηκε για την  ποιότητα του αυθεντικού ελληνικού γιαουρτιού, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

 Πιο συγκεκριμένα, ο Διευθυντής Εξαγωγών της εταιρίας, Ανδρέας Μυλωνάς δήλωσε ότι: «Σε ένα ρευστό κοινωνικοοικονομικό τοπίο, η εταιρία πέρασε τα ελληνικά σύνορα και κέρδισε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Τα προϊόντα Κρι Κρι βρίσκονται αυτή τη στιγμή, σε χιλιάδες σημεία πώλησης διεθνώς, προάγοντας την ελληνικότητα και τις αξίες που πρεσβεύει η εταιρία όλα αυτά τα χρόνια».

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) διοργανώνει τα βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» σε επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους στον επιχειρηματικό και κοινωνικό στίβο κατά το 2014. Τα Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος», αποτελούν ένα θεσμό βράβευσης μεταποιητικών επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας, που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, σε αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελεί η βιομηχανία, εν μέσω της πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης που ταλανίζει την ελληνική οικονομία.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.