Quantcast
Σε ανοιχτή γραμμή οι επιχειρήσεις με τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων - enikonomia.gr
share

Σε ανοιχτή γραμμή οι επιχειρήσεις με τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων

δημοσιεύτηκε:

Aυτοτελές Γραφείο Υποστήριξης Επενδύσεων και Επιχειρηματικότητας δημιουργείται στη Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Οικονομικής Διοίκησης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων από την 1η Ιανουαρίου 2015,με απόφαση της Κατερίνας Σαββαΐδου.

Σύμφωνα με την  απόφαση , κύριοι στόχοι του Αυτοτελούς Γραφείου Υποστήριξης Επενδύσεων και Επιχειρηματικότητας θα είναι η πληροφόρηση επιχειρηματιών και υποψήφιων επενδυτών σε θέματα αρμοδιότητας της ΓΓΔΕ και η υποβολή προτάσεων για την επίλυση σχετικών προβλημάτων σε επίπεδο θεσμικού πλαισίου και διαδικασιών.

Το Αυτοτελές Γραφείο Υποστήριξης Επενδύσεων και Επιχειρηματικότητας προβλέπεται να αναπτύξει δίκτυο συνεργασίας με όλους τους επιχειρηματικούς φορείς και τις συναρμόδιες υπηρεσίες του Δημοσίου.

Ήδη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Οικονομικής Διοίκησης για συναφή θέματα στο τηλέφωνο 210 32 52 664 και στο e-mail [email protected].

Οι επιχειρησιακοί στόχοι της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού και Οικονομικής Διοίκησης της ΓΓΔΕ είναι οι εξής:

Η ανάπτυξη του πλαισίου στρατηγικού και επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και των λειτουργιών διαχείρισης προϋπολογισμού και ανάλυσης εσόδων, ώστε να υποστηρίζει την επίτευξη των συνολικών στόχων και σκοπών αυτής.
Η υποστήριξη της κ. Σαββαΐδου σε θέματα αποτελεσματικού σχεδιασμού και διαχείρισης οικονομικών θεμάτων της ΓΓΔΕ.
Ο αποτελεσματικός συντονισμός των υπηρεσιών της ΓΓΔΕ, η ανάπτυξη, η εφαρμογή και η παρακολούθηση της διαχείρισης των έργων της (project management), σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.