Quantcast
ΣΕΠΕ: Συνέδριο για την Ψηφιακή Οικονομία - enikonomia.gr
share

ΣΕΠΕ: Συνέδριο για την Ψηφιακή Οικονομία

δημοσιεύτηκε:

Συνέδριο για την Ψηφιακή Οικονομία «digital economy forum 2016» διοργανώνει στις 9 Μαρτίου ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου.

Ειδικότερα, ο τίτλος του συνεδρίου είναι  «Η επανεκκίνηση είναι ψηφιακή», ενώ κεντρικός ομιλητής στο επίσημο δείπνο του συνεδρίου θα  είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Την έναρξη όμως των εργασιών έχει προσκληθεί να πραγματοποιήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.  

Στο συνέδριο αυτό θα συμμετέχουν υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της κυβέρνησης, της ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και επιχειρηματίες τόσο του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, όσο και παραγωγικών κλάδων της οικονομίας.

Ο  ΣΕΠΕ  λοιπόν  με τη  διοργάνωση αυτού του συνεδρίου, θέτει τις βάσεις για έναν γόνιμο διάλογο, καλώντας όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας να συμβάλλουν στην εθνική αυτή προσπάθεια αντιμετώπισης της ύφεσης, καταθέτοντας συγκεκριμένους άξονες δράσης που θα συντελέσουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη ενός νέου παραγωγικού μοντέλου για την ελληνική οικονομία, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των αγορών, προσδίδοντας ώθηση σε νέες επενδύσεις και δημιουργώντας μια σύγχρονη αναπτυξιακή προοπτική για τη χώρα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι: «Στο συνέδριο αυτό οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία ανάπτυξης ενός δημιουργικού και παραγωγικού διαλόγου με την παρουσίαση εμπειριών, αναγκών, ιδεών και προτάσεων σε κάθε τομέα της ελληνικής οικονομίας όπως : Ψηφιακή Ανάπτυξη & Χρηματοδοτικά Εργαλεία, Ενισχύοντας την Καινοτομία, Ψηφιακή Πολιτεία, Ψηφιακές Δεξιότητες, Ψηφιακό Επιχειρείν, και Ψηφιακές Υποδομές. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.