Quantcast
Σημαντική διάκριση της Real Consulting από τη Microsoft - enikonomia.gr
share

Σημαντική διάκριση της Real Consulting από τη Microsoft

δημοσιεύτηκε:

Σημαντική διάκριση έλαβε πρόσφατα η Real Consulting στην τελετή απονομής βραβείων «1st Microsoft Summit 2015: Future begins now», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Ειδικότερα, η εταιρεία τιμήθηκε με το βραβείο «Selling out of comfort zone» για την παροχή υπηρεσιών και καινοτόμων λύσεων στο Microsoft Cloud και συγκεκριμένα Ο365, Azure και CRM Online.

Η διάκριση αυτή αποδεικνύει τη δέσμευσή της εταιρείας στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και καινοτόμων λύσεων στο Microsoft Cloud και συγκεκριμένα Ο365, Azure και CRM Online, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Την δική του άποψη επί του θέματος εξέφρασε και ο IT & Managed Services Director της Real Consulting. Δημήτρης Καρύδας λέγοντας: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτήν τη διάκριση που επιβεβαιώνει το στρατηγικό στόχο της εταιρίας μας να προσφέρει state of the art λύσεις στο Cloud σε υφιστάμενους αλλά και νέους πελάτες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών απαιτήσεων βάση των νέων δεδομένων της πληροφορικής».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.