Quantcast
Στην Κίνα η 1η Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρονικών Συσκευών το 2016 - enikonomia.gr
share

Στην Κίνα η 1η Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρονικών Συσκευών το 2016

δημοσιεύτηκε:

Η 1η Διεθνής  Έκθεση Ηλεκτρονικών Συσκευών, «CE China» θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Απριλίου του 2016 στο Εκθεσιακό Kέντρο του Γκουάνγκντονγκ της Κίνας, στη Σένζεν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της έκθεσης.

Το νέο απόκτημα του Eκθεσιακού Oργανισμού του Βερολίνου επικεντρώνεται  στα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης και στις οικιακές συσκευές. Η «CE China» θα αποτελέσει μια σύγχρονη πλατφόρμα τεχνολογίας και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε υποψήφιους αγοραστές, προκειμένου να επεκτείνουν την εμπορική τους δραστηριότητα στις αγορές της Κίνας και της Ασίας.

Η πόλη Σένζεν διαθέτει περισσότερους από 12 εκατομμύρια κατοίκους και αποτελεί το πιο σημαντικό οικονομικό κέντρο της νότιας Κίνας.

Η CE China βασίζεται στην επιτυχία του concept της IFA και ήδη έχουν δηλώσει την υποστήριξή τους προς την έκθεση μεγάλα retail groups, όπως το Alibaba και το Gome.

Τα εκθέματα της IFA αποτελούνται από τους εξής τομείς:

Ηλεκτρονικά καταναλωτικά αγαθά: Audio, Hi-Fi, High End, TV & Video, MP3, Blu-Ray, κινητά, tablets media, DVD, ψηφιακή τηλεόραση, καλωδιακή και δορυφορική τεχνολογία.

Λευκές συσκευές: Ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, μικροσυσκευές.

Multimedia: TV/PC, Internet, Online, Edutainment, Παιχνίδια.

Πληροφορική: Online, Software/Hardware, Internet, εξοπλισμός Home-Office.

Broadcasting: Ψηφιακή τηλεόραση, Multimedia Broadcasting.

Ψηφιακή φωτογράφηση

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.