Quantcast
Στο Χρηματιστήριο Ενέργειας της Ουγγαρίας η ΔΕΠΑ Εμπορίας - enikonomia.gr
share

Στο Χρηματιστήριο Ενέργειας της Ουγγαρίας η ΔΕΠΑ Εμπορίας

δημοσιεύτηκε:

Η  ΔΕΠΑ Εμπορίας εισήλθε  στο Χρηματιστήριο Ενέργειας της Ουγγαρίας (CEEGEX), όπως ανακοίνωσε η  εταιρεία, επισημαίνοντας πως διευρύνει «τη διεθνή της δραστηριοποίηση και εδραιώνει τον ηγετικό της ρόλο στις ενεργειακές εξελίξεις».

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας έχει εξασφαλίσει άδεια προμήθειας φυσικού αερίου στην Ουγγαρία, και ως η πρώτη ελληνική εταιρεία φυσικού αερίου μέλος του CEEGEX, θα δραστηριοποιείται στην ουγγρική αγορά, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προσπάθεια της χώρας για διαφοροποίηση των πηγών ενέργειας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας, Κωνσταντίνος Ξιφαράς, δήλωσε σχετικά: «Το CEEGEX είναι ένας σημαντικός κόμβος διαπραγμάτευσης φυσικού αερίου στην κεντρική Ευρώπη και η είσοδος της ΔΕΠΑ Εμπορίας σε αυτό, σηματοδοτεί τη ενίσχυση της διεθνούς παρουσίας της Εταιρείας. Το τελευταίο διάστημα η ΔΕΠΑ Εμπορίας έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της σχεδόν σε όλες της χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αναβαθμίζοντας παράλληλα και τον ρόλο της Ελλάδας στον ενεργειακό χάρτη της ευρύτερης περιοχής».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.