Quantcast
Στον «αέρα» η κρίσιμη γ.σ. του ΟΛΠ για Cosco - enikonomia.gr
share

Στον «αέρα» η κρίσιμη γ.σ. του ΟΛΠ για Cosco

δημοσιεύτηκε:

Στο μπλοκάρισμα της γενικής συνέλευσης των μετόχων του ΟΛΠ προχώρησαν εκπρόσωποι των εργαζομένων του οργανισμού οι οποίοι αντιδρούν στην υλοποίηση της συμφωνίας με τους Κινέζους της COSCO όπως αυτή αναθεωρήθηκε μετά τις παρατηρήσεις του ελεγκτικού συνεδρίου.
Εκπρόσωποι των εργαζομένων συνάντησαν τον πρόεδρο του ΟΛΠ κ. Γ. Ανωμερίτη έξω από την αίθουσα όπου θα γινόταν η γενική συνέλευση και του ζήτησαν την αναστολή της συμφωνίας και την εκ νέου αποστολή του σχεδίου συμφωνίας στο ελεγκτικό συνέδριο.
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων μιλώντας σε δημοσιογράφους τόνισαν ότι η αλλαγή των όρων στις οποίες προχώρησε η διοίκηση του ΟΛΠ δεν συμβαδίζει με τις παρατηρήσεις του ελεγκτικού συνεδρίου και ως εκ τούτου είναι μη σύννομη. Από την πλευρά του ο κ. Ανωμερίτης αρνήθηκε τις αιτιάσεις των εργαζομένων και αποχώρησε από τη γενική συνέλευσης απειλώντας με παραίτηση.
Προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση σχετικά με το τι προτίθεται να πράξει η διοίκηση του Οργανισμού και αν τελικά ξεκινήσει η γενική συνέλευση.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.