Quantcast
Τέλος εποχής για τα Media Markt στην Ελλάδα ύστερα από 18 χρόνια - Δημιουργούνται τα Public+ Ηome - enikonomia.gr
share

Τέλος εποχής για τα Media Markt στην Ελλάδα ύστερα από 18 χρόνια – Δημιουργούνται τα Public+ Ηome

δημοσιεύτηκε:

Τέλος εποχής για τα Media Markt στην Ελλάδα. Έρχεται νέα εποχή για τα Public. Η γερμανικής προέλευσης αλυσίδα αποσύρεται από την ελληνική αγορά ύστερα από 18 χρόνια παρουσίας. Η εταιρεία που έχει περάσει από το 2019 υπό τον έλεγχο της Public κατέβασε ήδη τις πινακίδες από τα 13 καταστήματά της σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ρόδο τα οποία πλέον μετoνομάζονται σε Public+ Ηome.

Παράλληλα από την 1η Σεπτεμβρίου το MediaMarkt.gr μεταφέρεται στο Public.gr. Τα καταστήματα  Public + home απορροφούν πλήρως τους 530 εργαζόμενους της MediaMarkt με την εταιρεία να τονίζει πως το νέο concept καταστημάτων φέρνει περισσότερα από ποτέ καθώς συνδυάζει την κληρονομιά  της MediaMarkt με υπηρεσίες  και εμπειρία Public.

Η δήλωση του διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου Public

«Η πλήρης απορρόφηση της MediaMarkt και η μετατροπή των καταστημάτων της σε Public +home  είναι ιστορική στιγμή για το εγχώριο λιανεμπόριο. Τα νέα μας καταστήματα φέρνουν  έναν ασύγκριτο συνδυασμό εξειδίκευσης και εμπειρίας που θα το αντιληφθεί κάποιος όταν τα επισκεφθεί» υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος του Public Group Ρόμπι Μπουρλάς. Όπως επισημαίνει ο ελληνικός όμιλος, στα καταστήματα “Public + home” και στο Public.gr συνεχίζεται απρόσκοπτα η αγοραστική εμπειρία για όλους τους καταναλωτές που έχουν ήδη κάνει τις αγορές τους από τη MediaMarkt, βρίσκοντας πλέον επιπλέον οφέλη και υπηρεσίες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.