Quantcast
The Banker: Τράπεζα της χρονιάς για το 2014 στην Ελλάδα η Alpha Bank - enikonomia.gr
share

The Banker: Τράπεζα της χρονιάς για το 2014 στην Ελλάδα η Alpha Bank

δημοσιεύτηκε:

Στην Alpha Bank απένειμε το Βραβείο «Τράπεζα της Χρονιάς»στην Ελλάδα για το 2014, το περιοδικό «The Banker», μέλος του Ομίλου Financial Times, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο .

Σύμφωνα με την κριτική επιτροπή του «The Banker», το βραβείο απενεμήθη στην  τράπεζαλόγω της εντυπωσιακής ανακάμψεως στη λειτουργική απόδοση της τράπεζας και της ισχυρής κεφαλαιακής θέσεως που κατέχει, ανάμεσα στις ελληνικές τράπεζες.

 

Σημαντική διεθνή αναγνώριση

O διευθύνων σύμβουλος της Αlpha Δημήτριος Π. Μαντζούνης, δήλωσε: «Το Βραβείο αυτό αποτελεί σημαντική διεθνή αναγνώριση των επιμόνων προσπαθειών όλων των εργαζομένων στην Τράπεζά μας για την επιτυχή αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από τη δυσμενή οικονομική συγκυρία.

Σε συνέχεια της Συνολικής Αξιολογήσεως της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τραπέζης, είναι σαφές ότι ξεχωρίζουμε ως η Ελληνική Τράπεζα με την καλύτερη ποιότητα κεφαλαιακής βάσεως, η οποία αποδεικνύει την ικανότητά μας να λειτουργήσουμε ως βασικός πυλώνας για την ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας.

Εφεξής, επικεντρωνόμεθα στην επίτευξη των στόχων του Σχεδίου Αναδιαρθρώσεως και στην αποκατάσταση της λειτουργικής κερδοφορίας του Ομίλου, στοχεύοντας στην πλήρη ιδιωτικοποίηση της Τραπέζης».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.