Quantcast
Την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στηρίζει η Bayer Hellas - enikonomia.gr
share

Την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στηρίζει η Bayer Hellas

δημοσιεύτηκε:

Η εταιρία Bayer στο πλαίσιο της προσφοράς της στην κοινωνία και αναγνωρίζοντας τη μεγάλη ανάγκη που έχει η Ένωση μη κερδοσκοπικών οργανώσεων «Μαζί για το Παιδί», επισκέφθηκε τον παιδικό σταθμό «Οι Φίλοι του Παιδιού», στο κέντρο της Αθήνας, και χάρισε αμέτρητα παιδικά χαμόγελα.

Εθελοντές της Bayer Hellas ανταποκρίθηκαν με ανιδιοτέλεια στην πράξη αλληλεγγύης και μαζί με τα παιδιά στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σταθμού και μοίρασαν δώρα, προσφέροντας, κυρίως στα παιδιά αλλά και στους ίδιους, ευτυχισμένες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Σημειώνεται ότι η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» είναι μια ομπρέλα 10 κοινωφελών σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, όπως το σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», που ξεκίνησε να λειτουργεί το 1996 με σκοπό να ενώσει ισότιμα τις προσπάθειές τους για τα παιδιά σε ανάγκη. Μαζί τα 10 σωματεία προσφέρουν ετησίως συντονισμένες υπηρεσίες και ένα καλύτερο μέλλον σε περισσότερα από 10.000 παιδιά στην Ελλάδα. Όραμα της Ένωσης είναι η δημιουργία ενός διευρυμένου δικτύου υπηρεσιών, σε συνεργασία με αξιόπιστους και εξειδικευμένους φορείς ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, με σκοπό την ανακούφιση κάθε παιδιού σε ανάγκη.

Όπως αναφέρει η Bayer Hellas σε ανακοίνωσή της, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο έχει θέσει την εταιρική κοινωνική ευθύνη ως αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού, με πρωταρχικό στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων στις κοινωνίες που δραστηριοποιείται.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.