Quantcast
UBS: Σύσταση «Buy» για ΟΠΑΠ - enikonomia.gr
share

UBS: Σύσταση «Buy» για ΟΠΑΠ

δημοσιεύτηκε:

Σε αναβάθμιση της σύστασης για τη μετοχή του ΟΠΑΠ σε «αγορά» προχώρησε η UBS μετά το conference call που ακολούθησε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εννεαμήνου του Οργανισμού.
Σε σημερινό του report ο επενδυτικός οίκος τοποθετεί τη τιμή-στόχο για τη μετοχή στα 11,6 ευρώ και υπογραμμίζει ότι ο ΟΠΑΠ έχει πλέον πολύ ισχυρή διοικητική ομάδα και οι προοπτικές της εταιρίας αποτελούν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επενδυτική πρόταση.
Η  πολύ ισχυρή  διοίκηση του οργανισμού συνεχώς αναζωογονεί  τα υπάρχοντα παιχνίδια και λανσάρει νέα προϊόντα όπως το scratch και τα VLTs, που σύμφωνα με τους αναλυτές της UBS αποτελούν πυλώνες περαιτέρω ανάπτυξης και ισχυρής κερδοφορίας. Ο ΟΠΑΠ διαθέτει, πέραν των άλλων, ισχυρό ταμειακό απόθεμα και μηδενικό δανεισμό που επιτρέπουν την άσκηση υψηλής μερισματικής πολιτικής.
Ο οίκος σημειώνει επίσης πως η μελλοντική ανάπτυξη του Οργανισμού θα ενισχυθεί από την ανανέωση των παιχνιδιών καθώς και το λανσάρισμα νέων, όπως τα VLTs.
Χθες, η HSBC προχώρησε σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή του ΟΠΑΠ στα 12,50 ευρώ, από τα 12,1 ευρώ προηγουμένως, διατηρώντας τη σύσταση «overweight» για τον τίτλο. Σε έκθεσή της με ημερομηνία 27 Νοεμβρίου όπου σχολιάζει τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο Οργανισμός για το γ’ τρίμηνο του έτους αναφέρεται στα βελτιωμένα περιθώρια κέρδους τα οποία ήρθαν ως αποτέλεσμα των  κινήσεων βελτίωσης του κόστους, μια τάση η οποία είναι εμφανής τα τελευταία τρίμηνα.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.