Quantcast
Υπερταμείο: Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Θεοδωρίδης - enikonomia.gr
share

Υπερταμείο: Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Θεοδωρίδης

δημοσιεύτηκε:

Εξελέγη ομόφωνα από το Εποπτικό Συμβούλιο του Υπερταμείου ο Στέφανος Θεοδωρίδης ως το νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου με τετραετή θητεία στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο κ. Στέφανος Θεοδωρίδης θα αντικαταστήσει τον κ. Κωνσταντίνο Δερδεμέζη του οποίου η θητεία λήγει την 1η Μαρτίου 2024. Τα μέλη του ΕΣ εκφράζουν τις ειλικρινείς ευχαριστίες τους στον απερχόμενο Πρόεδρο που υπηρέτησε στη θέση αυτή από τις 16 Φεβρουαρίου 2021. Η συνεισφορά του στην ΕΕΣΥΠ και η προσήλωση του τόσο στην εταιρεία όσο και στον ρόλο του εκτιμώνται ιδιαίτερα. Τα μέλη του Εποπτικού Συμβούλιου του εύχονται κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του επαγγελματικές επιδιώξεις.

Ποιος είναι ο κ.Θεοδωρίδης

Ο κ. Στέφανος Θεοδωρίδης είναι κάτοχος πτυχίου στα Μαθηματικά από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχει παρακολουθήσει προγράμματα ανάπτυξης στελεχών στο London Business School και στο INSE και είναι ένα διοικητικό στέλεχος επιχειρήσεων που έχει 40 χρόνια καριέρα. Και από αυτά τα 30 χρόνια έχει υπηρετήσει σε ανώτατες διοικητικές θέσεις.

Αναλυτικά ο κ.Θεοδωρίδης:

  • Μεταξύ 2006 και 2011 ήταν CEO στη Regency Entertainment SA.
  • Διετέλεσε ως Διευθύνων Σύμβουλος στην  DIAGEO Α.Ε. που είναι ηγέτιδα στην παγκόσμια αγορά οινοπνευματωδών ποτών έχοντας στην ευθύνη του 18 χώρες.
  • Διετέλεσε ως Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. από το 2012 έως το τέλος του 2023. Αυτή είναι  μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας και ακινήτων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο κ. Θεοδωρίδης έχει προεδρεύσει και συμμετάσχει σε Διοικητικά Συμβούλια είτε ως εκτελεστικό ή μη εκτελεστικό μέλος σε ένα ευρύ φάσμα σημαντικών εταιρειών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει υπηρετήσει ως μέλος ΔΣ στα Διοικητικά Συμβούλια της ΔΕΗ, της Giochi Preziosi Α.Ε. και του ΙΟΒΕ.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.