Quantcast
Αναφορά συμβολαιογράφων στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για ματαιώσεις πλειστηριασμών - enikonomia.gr
share

Αναφορά συμβολαιογράφων στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για ματαιώσεις πλειστηριασμών

δημοσιεύτηκε:

Αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έκαναν συμβολαιογράφοι, καταγγέλλοντας ματαιώσεις πλειστηριασμών από μέλη του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Η αναφορά διαβιβάστηκε τις προηγούμενες ημέρες στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης και -όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης- διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα.

Η απάντηση – αντίδραση

Ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων χαρακτηρίζει στην ίδια ανακοίνωση «ανώνυμη και παντελώς αόριστη την καταγγελία που κατατέθηκε κατά δύο συγκεκριμένων μελών του για τη συμμετοχή και τη δράση τους κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο και γενικά στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς».

«Μια πρώτη σύντομη απάντηση από την πλευρά μας: Σιγά μη φοβηθούμε! Μια πιο εμπεριστατωμένη απάντηση’ άλλωστε θα δώσουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες, στο Ειρηνοδικείο, στις γειτονιές και τους δρόμους της πόλης: Η τρομοκρατία όχι μόνο δεν μας σταματά, αλλά με περισσότερη δύναμη μας οπλίζει, το κίνημά μας θα μαζικοποιήσει και την πολιτική τους στ’ αζήτητα της ιστορίας θα στείλει», καταλήγει η ανακοίνωση.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.