Quantcast
Ο διάλογος της Αχτσιόγλου με τα μέλη του ΠΑΜΕ - Πώς την χαρακτηρίζει το Reuters - enikonomia.gr
share

Ο διάλογος της Αχτσιόγλου με τα μέλη του ΠΑΜΕ – Πώς την χαρακτηρίζει το Reuters

δημοσιεύτηκε:

Εκτενές ρεπορτάζ για την εισβολή των μελών του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας και τη «συνάντηση» με την Έφη Αχτσιόγλου στο γραφείο της στον 8ο όροφο φιλοξένησε το Reuters, το οποίο έκανε ειδική αναφορά και στον διάλογο της υπουργού με τους διαδηλωτές.

Το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο αναφέρει πως η κα. Αχτσιόγλου ήταν ενοχλημένη από το «ντου», ενώ τη χαρακτηρίζει «πιστή Αριστερή της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα».

«Χρησιμοποιώντας λοστούς, περίπου 500 διαμαρτυρόμενοι του ΠΑΜΕ που σχετίζεται με το ΚΚΕ, άνοιξαν τα μεταλλικά ρολά του υπουργείου Εργασίας στο κέντρο της Αθήνας και έτρεξαν στον 8ο όροφο του κτιρίου, όπου περίπου 50 από αυτούς ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου», αναφέρει το Reuters.

«Εμφανώς ενοχλημένη, η Αχτσιόγλου ήταν σιωπηλή ενώ οι συγκεντρωμένοι φώναζαν ”ντροπή σου” για τη νομοθεσία. ”Πάρ’ το πίσω” φώναζαν. ”Δεν θα το πάρω πίσω”, απάντησε εκείνη. Το γραφείο της δεν είχε ζημιές, αλλά μάρτυρας του Reuters είδε 2-3 γραφεία στο διάδρομο που οδηγεί στο δικό της να έχουν ζημιές ή να είναι αναποδογυρισμένα», συνεχίζει το δημοσίευμα.


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.