Quantcast
Το "καρφί" του Δ.Καμμένου για το αναπτυξιακό σχέδιο: Δεν έχουμε καμία ενημέρωση ως συγκυβερνώντες - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Το “καρφί” του Δ.Καμμένου για το αναπτυξιακό σχέδιο: Δεν έχουμε καμία ενημέρωση ως συγκυβερνώντες – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Ο Δημήτρης Καμμένος μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ «κάρφωσε» το οικονομικό επιτελείο λέγοντας ότι οι ΑΝΕΛ δεν έχουν καμία ενημέρωση για το αναπτυξιακό σχέδιο που κατέθεσαν Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Χουλιαράκης στο ΔΝΤ.

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση ως συγκυβερνώντες για το αναπτυξιακό σχέδιο. Μας κόβει λίγο από ανάπτυξη και οικονομία, δεν είναι ότι δεν μας κόβει. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση ως Κοινοβουλευτική Ομάδα για το πρόγραμμα που κατατέθηκε από την κυβέρνηση. Το μόνο που ξέρω είναι ότι στις 27 Απριλίου θα συζητηθεί για να δούμε πως θα καταλήξει, αλλά δεν έχουμε δει το περιεχόμενό του, ούτε το απότυπωμα του καθώς και ποια είναι η πρόταση της επόμενης μέρας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «υπάρχει πλήρη άγνοια στους ΑΝΕΛ», ενώ σημείωσε ότι «εάν έχει μέσα αριστερό αποτύπωμα εγώ θα προβληματιστώ». Τέλος, σημείωσε ότι «δεν ξέρω εάν έχουν γνώση επί του θέματος ακόμη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.