Quantcast
"Παγώνει" η αύξηση του ΦΠΑ στα πέντε νησιά υποδοχής προσφύγων - Τι ανακοίνωσε ο Τσίπρας - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

“Παγώνει” η αύξηση του ΦΠΑ στα πέντε νησιά υποδοχής προσφύγων – Τι ανακοίνωσε ο Τσίπρας – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Ο ΠρωθυπουργόςΑλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλλες ότι έχει δώσει εντολή και η κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα με πράξη νομοθετικού περιεχομένου σε νόμο που θα αναιρεί την αποφασισμένη το προηγούμενο διάστημα άδικη αύξηση του ΦΠΑ στα 5 νησιά που δέχονται τις προσφυγικές ροές.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι είχε θέσει το ζήτημα στον Ζ. Κ. Γιούνκερ όταν είχε έρθει στην Αθήνα, η ελληνική κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην αύξηση του ΦΠΑ στα 5 νησιά που δέχονται τις προσφυγικές ροές.Το συζήτησαν ξανά χθες και σήμερα, είπε ο Πρωθυπουργός, έχει δώσει εντολή η κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα με πράξη νομοθετικού περιεχομένου σε νόμο που θα αναιρεί αυτή την αποφασισμένη το προηγούμενο διάστημα άδικη αύξηση του ΦΠΑ στα 5 νησιά.

Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για “εξαιρετικά θετική εξέλιξη”, ενώ ερωτηθείς για πόσο καιρό θα διαρκέσει αυτή η ρύθμιση, απάντησε για όσο διαρκεί η προσφυγική κρίση και όσο είναι εκείνος πρωθυπουργός, σχολιάζοντας ότι θα είναι για πολύ καιρό ακόμα.


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.