Quantcast
Σπίρτζης για κατασχέσεις σε πυρόπληκτους: Οι τράπεζες οφείλουν να βλέπουν ποια ποσά είναι επιδόματα - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Σπίρτζης για κατασχέσεις σε πυρόπληκτους: Οι τράπεζες οφείλουν να βλέπουν ποια ποσά είναι επιδόματα – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Είναι απαράδεκτο κάποιοι να ακυρώνουν μια μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ώστε να σταθούμε στο πλευρό των πυροπλήκτων. Να ακυρώνουν μια προσπάθεια και έναν συντονισμό από υπουργεία και φορείς ώστε να δίνονται γρήγορα τα επιδόματα και ώστε να ολοκληρώνουν γρήγορα διασταυρώσεις προκειμένου τα επιδόματα να τα λαμβάνουν εκείνοι που πρέπει και όχι να επαναληφθούν φαινόμενα του παρελθόντος”.

Αυτό δήλωσε σε παρέμβασή του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης αναφερόμενος στο θέμα της κατάσχεσης του επιδόματος σε πυρόπληκτο, ενώ είπε ότι δεν ήταν η μοναδική περίπτωση αλλά υπήρξε καταγγελία από τουλάχιστον δύο ακόμη συμπολίτες- πυρόπληκτους.

Ο κ. Σπίρτζης, ο οποίος μάλιστα έκανε εισαγγελική αναφορά για τις κατασχέσεις των επιδομάτων πυροπλήκτων, είπε ακόμη ότι οι τράπεζες οφείλουν να δουν ποια από τα ποσά τραπεζικών λογαριασμών είναι από αυτά που μπορούν να κατασχεθούν και ποια όχι.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.