Quantcast
Δραγασάκης: Η έξοδος από τα μνημόνια είναι παράθυρο ευκαιρίας για όλους - Πρέπει να ενταθούν οι μεταρρυθμίσεις - enikonomia.gr
share

Δραγασάκης: Η έξοδος από τα μνημόνια είναι παράθυρο ευκαιρίας για όλους – Πρέπει να ενταθούν οι μεταρρυθμίσεις

δημοσιεύτηκε:

Η έξοδος της Ελλάδας από τα μνημόνια και την επιτροπεία συμπίπτει με μια αυξανόμενη αβεβαιότητα και ένταση σε πολλά σημεία του κόσμου. Ακριβώς γι’ αυτό η έξοδος από τα μνημόνια έχει την έννοια ενός παραθύρου ευκαιρίας για όλους, κυβέρνηση και κοινωνία, ώστε να σχεδιάσουμε το μέλλον μας σε πιο σταθερές βάσεις, ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης, στο πλαίσιο της παρουσίασης του προγραμματισμού του υπουργείου.

Επιπλέον ο υπουργός είπε ότι, η οικονομία βρίσκεται σε ανάκαμψη και είναι πλέον εδραιωμένη, η δημοσιονομική κατάσταση σταθερή, το χρέος υπό έλεγχο ενώ το μαξιλάρι ρευστότητας μας δίνει θωράκιση.

Στο σχεδιασμό μας θα πρέπει να ενσωματώσουμε μαθήματα του παρελθόντος, επισήμανε ο κ. Δραγασάκης, τονίζοντας ότι θα πρέπει να συνεχιστούν και να ενταθούν οι μεταρρυθμίσεις, όχι μεταρρυθμίσεις λιτότητας αλλά μεταρρυθμίσεις που θα χτυπούν τις ανισότητες και θα ενισχύουν ανάπτυξη.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.