Quantcast
ΟΑΕΔ: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις σχετικά με τις 8.933 θέσεις εργασίας- Πότε λήγει η προθεσμία - enikonomia.gr
share

ΟΑΕΔ: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις σχετικά με τις 8.933 θέσεις εργασίας- Πότε λήγει η προθεσμία

δημοσιεύτηκε:

Οι ενδιαφερόμενοι εγγεγραμμένοι άνεργοι ηλικίας άνω των 18 ετών στο μητρώο του ΟΑΕΔ μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έως την Δευτέρα, 18 Μαρτίου στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr) για την κάλυψη 8.933 θέσεων πλήρους απασχόλησης για 8 μήνες.

Επισημαίνεται ότι, η πρόσκληση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της δράσης «προώθηση της απασχόλησης, μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε 56 δήμους και 37 υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας/φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών».

«Η Δράση έχει ως στόχο την άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας πληθυσμιακών ομάδων που συνεχίζουν να πλήττονται από την παρατεταμένη οικονομική κρίση και τη μακρά ύφεση που υπέστη η ελληνική οικονομία, βάσει των στοιχείων της εγγεγραμμένης ανεργίας του ΟΑΕΔ. Επίσης, αποβλέπει στην ενίσχυση της απασχόλησης των ανέργων, στην ένταξη/επανένταξή τους στην αγορά εργασίας και, ταυτόχρονα, στην αναβάθμιση των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.