Quantcast
Στη «Διαύγεια» οι αποφάσεις του υπουργείου Εργασίας για τέσσερις υποχρεωτικές Συλλογικές Συμβάσεις - enikonomia.gr
share

Στη «Διαύγεια» οι αποφάσεις του υπουργείου Εργασίας για τέσσερις υποχρεωτικές Συλλογικές Συμβάσεις

δημοσιεύτηκε:

Στη “Διαύγεια” αναρτήθηκε η απόφαση της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου με την οποία κηρύσσονται ως υποχρεωτικές οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας του υπαλληλικού προσωπικού των ναυτιλιακών πρακτορείων και ναυτιλιακών επιχειρήσεων όλης της χώρας, των Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, των εργαζομένων στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Νομού Ηρακλείου και της καπνοβιομηχανίας όλης της χώρας.

Αναλυτικά:

-Κήρυξη ως γενικώς υποχρεωτικής της από τις 15 Μαΐου 2019 Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας «για τους όρους αμοιβής και εργασίας του υπαλληλικού προσωπικού των ναυτιλιακών πρακτορείων και ναυτιλιακών επιχειρήσεων όλης της χώρας».

-Κήρυξη ως γενικώς υποχρεωτικής της από 23 Μαΐου 2019 Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για τους όρους αμοιβής και εργασίας των Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης.

-Κήρυξη ως γενικώς υποχρεωτικής της από τις 10 Απριλίου 2019 Τοπικής Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Νομού Ηρακλείου.

-Κήρυξη ως γενικώς υποχρεωτικής της από τις 29 Μαρτίου 2019 Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας Καπνοβιομηχανίας όλης της χώρας, με Πράξη Κατάθεσης 5/29.3.2019, για όλους τους εργοδότες και εργαζόμενους του κλάδου, που αφορά αυτή.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.