Quantcast
Το υπουργείο Οικονομικών για την επίθεση στους εφοριακούς: Θα υπάρξει συντεταγμένη απάντηση της Πολιτείας - enikonomia.gr
share

Το υπουργείο Οικονομικών για την επίθεση στους εφοριακούς: Θα υπάρξει συντεταγμένη απάντηση της Πολιτείας

δημοσιεύτηκε:

“Οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά των εργαζομένων που εκτελούν το καθήκον τους θα λάβουν τη συντεταγμένη απάντηση της Πολιτείας”, αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τη νέα επίθεση που εξαπέλυσε σύζυγος ιδιοκτήτριας πιτσαρίας εναντίον εφοριακών, στον Πλατανιά.

Σε σχετική ανακοίνωση το ΥΠΟΙΚ τονίζει πως “πρόθεσή μας είναι να αναλάβουμε άμεσα πρωτοβουλία, σε συνεργασία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το Υπουργείο Εσωτερικών και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, λαμβάνοντας υπόψη και την εισήγηση της ΑΑΔΕ, για την αυστηροποίηση των ποινών σε όσους ασκούν βία σε δημοσίους υπαλλήλους εν ώρα καθήκοντος. Το είπαμε και το εννοούμε: Δεν θα υπάρξει η παραμικρή ανοχή στη βία”.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών καταδικάζει “τη νέα, απρόκλητη και άνανδρη επίθεση” και εκφράζει τη στήριξη προς όλα τα στελέχη της ΑΑΔΕ “που δίνουν τη μεγάλη μάχη κατά της φοροδιαφυγής”. Επισημαίνεται, επίσης, ότι ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με στελέχη της Υπηρεσίας που δέχθηκαν την επίθεση, και εξέφρασε τη συμπαράστασή του.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.