Quantcast
Κορονοϊός: Νέοι δικαιούχοι της «Επιταγής Κατάρτισης» των 600 ευρώ - enikonomia.gr
share

Κορονοϊός: Νέοι δικαιούχοι της «Επιταγής Κατάρτισης» των 600 ευρώ

δημοσιεύτηκε:

Δικαιούχοι της «Επιταγής Κατάρτισης των 600 ευρώ» είναι από σήμερα και οι ενεργοί λογιστές – φοροτεχνικοί, με την ιδιότητα του εταίρου σε νομικό πρόσωπο, και όλοι πλέον οι οικονομολόγοι, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΟΕΕ).

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του ΟΕΕ

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων έκανε δεκτό το αίτημα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και εντάσσει ως δικαιούχους, στο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης και όλους τους λογιστές – φοροτεχνικούς, που ασκούν το επάγγελμα μέσω της συμμετοχής τους σε νομικά πρόσωπα.

Επίσης έγινε δεκτό και το αίτημα του Φορέα μας, ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα των 600 ευρώ και οι ΚΑΔ που είναι συναφείς με τις δραστηριότητες του οικονομολογικού επαγγέλματος και δεν είχαν μέχρι σήμερα ενταχθεί.

Από σήμερα και οι ενεργοί λογιστές – φοροτεχνικοί, με την ιδιότητα του εταίρου σε νομικό πρόσωπο, και όλοι πλέον οι οικονομολόγοι είναι δικαιούχοι της «Επιταγής Κατάρτισης των 600 ευρώ », στο πλαίσιο της δράσης της ενίσχυσης των επιστημόνων, με προσόντα και δεξιότητες που αποτελούν εργαλεία για την αναβάθμιση της ποιότητας και της παραγωγικότητας της εργασίας τους.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.