Quantcast
Παπαθανάσης για ταχυμεταφορές: Ομαλοποιείται η κατάσταση με τις αποστολές δεμάτων - enikonomia.gr
share

Παπαθανάσης για ταχυμεταφορές: Ομαλοποιείται η κατάσταση με τις αποστολές δεμάτων

δημοσιεύτηκε:

“Ομαλοποιείται η κατάσταση με τις αποστολές δεμάτων και όπου χρειαστεί επιβάλλεται πρόστιμο” είπε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης αναφερόμενος στον έλεγχο που γίνεται στις εταιρείες ταχυμεταφορών για την ποιότητα παροχής υπηρεσιών και τον όγκο παραγγελιών. Όπως είπε στον ΑΝΤ1 σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν σε εταιρείες ταχυμεταφορών, “έγιναν δεκάδες παραδόσεις δεμάτων. Ελέγχονται από την ΕΕΤΤ.Είναι μια διαφορετική υπηρεσία που ελέγχει τις ταχυμεταφορικές .Εμείς ελέγχουμε για διαφορετικούς λόγους. Θέλω να σας πω ότι ομαλοποιείται σιγά σιγά η κατάσταση”.
Ο κ. Παπαθανάσης πρόσθεσε ότι γίνεται έλεγχος σε ό,τι αφορά τις εταιρείες ταχυμεταφορών, την ποιότητα παροχής υπηρεσιών και τον όγκο παραγγελιών που έχουν αναλάβει .”Γι’ αυτό υπάρχουν και οι καταγγελίες και υπάρχει και επιβολή ποινών. Ήδη και η ΕΕΤΤ αλλά και εμείς ελέγχουμε αυτές τις καταγγελίες εκεί όπου έχουν συμβεί “.
Σχετικά με το προσωπικό των εταιρειών ταχυμεταφορών είπε ότι “αυτές μόνο έχουν προσλάβει άτομα. Aπό εκεί και πέρα όμως ούτε προκαταβολή λαμβάνουν διότι δεν έχουν μείωση τζίρου, ούτε επιστρεπτέα προκαταβολή λαμβάνουν διότι δεν έχουν μείωση τζίρου .Ούτε έχουν απολύσει ούτε έχουν μειώσει το προσωπικό, έχουν προσλάβει προσωπικό”.
Για τους εργαζομένους στον επισιτισμό – τουρισμό
Αναφορικά με τη χορήγηση του επιδόματος των 400 ευρώ στους εργαζομένους του τουρισμού και του επισιτισμού αλλά και τις καθυστερήσεις που καταγγέλλονται για την ένταξή τους στον
ΟΑΕΔ, ο κ. Παπαθανάσης είπε “θέλω να σας πω ότι τρέχουν τα προγράμματα. Εάν υπάρχει μια χρονοκαθυστέρηση αυτή θα επιλυθεί. Και νομίζω ότι έχει δείξει με τον καλύτερο τρόπο και το υπουργείο Εργασίας ότι θέλει να τρέξει πολύ γρήγορα όλες αυτές τις περιπτώσεις έτσι ώστε να αποζημιωθεί ο κόσμος .Τρέχουν πολλά προγράμματα ταυτόχρονα και σαφώς το υπουργείο Εργασίας προσπαθεί να καλύψει όλες αυτές τις περιπτώσεις”.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.