Quantcast
Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Ο Μάρτιος θα είναι ο μήνας που θα ανοίξει η αγορά - enikonomia.gr
share

Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Ο Μάρτιος θα είναι ο μήνας που θα ανοίξει η αγορά

δημοσιεύτηκε:

“Εγώ δεν έχω δεσμευτεί σε ημερομηνία. Το 22 Μαρτίου το λέμε ως έναν σχεδιασμό υπό την αίρεση πάντα της πανδημίας. Και ο υπουργός Οικονομικών ως σενάριο το είπε, πάντα ότι λέμε είναι υπό την αίρεση της εξέλιξης της πανδημίας. Όμως για να το λέμε ολόκληρο, λόγω της παρουσίας του εμβολίου και των δεκάδων χιλιάδων εμβολιασμών πια καθημερινών εμβολιασμών, που αναμένονται οι αριθμοί να αυξηθούν τις επόμενες ημέρες τώρα που το εμβόλιο της AstraZeneca επιτρέπεται και στους άνω των 65. Σε 10 με 15 ημέρες που μεσολαβούν θα έχουμε σχεδόν μισό εκατομμύριο παραπάνω εμβολιασμένος. Άρα το τείχος προστασίας μεγαλώνει. Είναι ένα πράγμα τα κρούσματα, άλλο πράγμα οι καταλήψεις ΜΕΘ και κρεβατιών νοσοκομείων και οι θάνατοι” δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Realfm 97,8.
“Μπορεί και να τα καταφέρουμε στις 22 Μαρτίου υπό την αίρεση που σας είπα. Όταν έχεις φτιάξει ένα τείχος προστασίας στους ευάλωτους, αυτό αρχίζει να φαίνεται και στο ΕΣΥ” συμπλήρωσε.
“Μέσα στον Μάρτιο νομίζω θα έχουμε ανοίξει την αγορά. Ο Μάρτιος θα είναι ο μήνας που θα ανοίξει η αγορά” ξεκαθάρισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
“Όλα τα μέτρα που λαμβάνονται στην ρευστότητα συγκλίνουν, άλλωστε μέτρα προστασίας θα υπάρχουν και αφού ανοίξει η αγορά για αρκετό διάστημα” σημείωσε.
“Θα είμαστε εδώ να στηρίξουμε την επανεκκίνηση, σας το λέω και το υπογράφω” τόνισε.
Σχετικά με τα όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη απάντησε ότι “καταδικάζω απερίφραστα την αστυνομική βία. Είμαι πολύ υπέρ της αστυνομίας, την αγαπώ και την σέβομαι, αλλά η αστυνομία στα δημοκρατικά κράτη πρέπει να ασκεί την νόμιμη κρατική βία υπό δημοκρατικό έλεγχο, μέσα στα πλαίσια του νόμου”.

Ακούστε το ηχητικό:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.