Quantcast
ΟΑΕΔ: Νωρίτερα η πληρωμή των επιδομάτων και του Δώρου Πάσχα - enikonomia.gr
share

ΟΑΕΔ: Νωρίτερα η πληρωμή των επιδομάτων και του Δώρου Πάσχα

δημοσιεύτηκε:

Τη Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 θα προπληρώσει ο ΟΑΕΔ την τακτική επιδότηση ανεργίας, την επιδότηση μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων.
Επίσης την ίδια μέρα ο Οργανισμός θα καταβάλει και το Δώρο Πάσχα στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας. Οι πιστώσεις των επιδομάτων και του Δώρου Πάσχα θα γίνουν αυτόματα με απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. Δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τους δικαιούχους και δεν υφίσταται κανένας λόγος προσέλευσης στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2). Οι πληρωμές εμφανίζονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς εντός 3 εργάσιμων ημερών, μετά την καταβολή τους από τον ΟΑΕΔ.
Υπενθυμίζεται ότι η προπληρωμή των επιδομάτων όσων ανέργων έχουν υποχρέωση δήλωσης παρουσίας κατά το χρονικό διάστημα από 12 Απριλίου έως 9 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί μετά την δήλωση παρουσίας, η οποία γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά (gov.gr > Εργασία και ασφάλιση > Ανεργία > Δήλωση παρουσίας επιδοτούμενων ανέργων).


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.