Quantcast
"Γολγοθάς" για παιδί με 95% αναπηρία: Περιμένει το επίδομα από τον Οκτώβριο - Τι καταγγέλλει η μητέρα του - enikonomia.gr
share

“Γολγοθάς” για παιδί με 95% αναπηρία: Περιμένει το επίδομα από τον Οκτώβριο – Τι καταγγέλλει η μητέρα του

δημοσιεύτηκε:

Το επίδομα του παιδιού της το οποίο πάσχει από 95% παραπληγία αναμένει μια μητέρα όπως κατήγγειλε. Συγκεκριμένα, το 2015, ο νεαρός Άγγελος, υπέστη ηλεκτροπληξία και απέκτησε αναπηρία 95%. Όπως ανέφερε μιλώντας στο MEGA, η κα Αλεξάνδρα, μητέρα του νεαρού, το παιδί της πέρασε από την αρμόδια επιτροπή τον Οκτώβριο του 2020. Τότε ήταν που έλαβε τελευταία φορά το επίδομα, όπως λέει η ίδια.
«Κάναμε τα χαρτιά στα ΚΕΠΑ κανονικά. Πέρασε το παιδί από επιτροπή, αλλά ακόμα τίποτα. Άργησε πολύ να περάσει από επιτροπή. Το πρόβλημα είναι ότι το παιδί έμεινε πίσω στις φυσικοθεραπείες. Στα άτομα με βαριά αναπηρία, με 95% όπως είναι ο γιος μου, δεν θα έπρεπε να υπάρχει μέριμνα; Να συνεχιστεί το επίδομα μέχρι να ξαναπεράσει από ΚΕΠΑ. Πώς μπορώ να ζήσω αυτό το παιδί;» τόνισε. Όπως είπε, έχουν τη σχετική απόφαση από το ΚΕΠΑ, αλλά δεν έλαβαν το ποσό που τους αναλογεί. Έναν χρόνο μετά το ατύχημα του γιού της, πέθανε ο σύζυγός της.
“Παίρνω τη σύνταξη χηρείας, που είναι πολύ μικρή. Καλύπτω το φαγητό του και άλλες ανάγκες του με αυτά, αλλά έχει μείνει πίσω στις φυσικοθεραπείες, που είναι η τροφή του σώματος” τονίζει η ίδια.

Δείτε το βίντεο του MEGA:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.