Quantcast
Νέο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης του ΕΦΚΑ: Πότε και πώς θα λειτουργήσει - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Νέο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης του ΕΦΚΑ: Πότε και πώς θα λειτουργήσει – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Tην εκτίμηση ότι, μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα θα τεθεί σε ισχύ ο νέος 5ψηφιος αριθμός του ΕΦΚΑ για την εξυπηρέτηση των πολιτών εξέφρασε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Φορέα, Όμηρος Τσάπαλος μιλώντας στο MEGA. Όπως είπε κ. Τσάπαλος, σχετικά με το νέο τηλεφωνικό κέντρο “εντός του καλοκαιριού… θέλουμε να πιστεύουμε ότι έως το τέλος του επόμενου μήνα θα τεθεί σε εφαρμογή.
“Ο ΕΦΚΑ θα έχει ένα νέο τηλεφωνικό κέντρο, στα πλαίσια του νέου ενιαίου τηλεφωνικού κέντρου του υπουργείου Εργασίας και όλων των εποπτευόμενων φορέων. Θα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, δωρεάν ακριβώς 7 ημέρες την εβδομάδα με μηδενικό χρόνο απόκρισης σε αντίθεση με τώρα. Και μια μεγάλη νίκη θα είναι ότι θα σηκώνει άνθρωπος το τηλέφωνο. Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη νίκη”, συμπλήρωσε και τόνισε με έμφαση πως “το νέο ενιαίο τηλεφωνικό κέντρο θα γίνει σε συνεργασία με ιδιωτικές εταιρείες οι οποίες γνωρίζουν, έχουν την εμπειρία, κάνουν αυτό το πράγμα στην ιδιωτική αγορά και οι οποίες μπορούν να εκπαιδευτούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για να απαντούν στα ερωτήματα των πολιτών “.
“Όσα ερωτήματα δεν απαντώνται εκείνη τη στιγμή, θα υπάρχει μια ομάδα back-office στον ΕΦΚΑ που θα απαρτίζεται από υπαλλήλους του ΕΦΚΑ οι οποίοι θα αντλούν την πληροφορία και θα καλούν μετά τον πολίτη για να του τη δίνουν.’Αρα μιλάμε για μια αμφίδρομη επικοινωνία, δεν θα υπάρχει κλήση που δεν θα απαντάται και δεν θα υπάρχει ερώτημα που δεν θα απαντάται”, ξεκαθάρισε.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.