Quantcast
Καταγγελία: Δέσμευσαν τον λογαριασμό του παιδιού της που έχει καρκίνο χωρίς να έχει οφειλές - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Καταγγελία: Δέσμευσαν τον λογαριασμό του παιδιού της που έχει καρκίνο χωρίς να έχει οφειλές – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Δέσμευσαν τον τραπεζικό λογαριασμό 20χρονου παιδιού που έχει καρκίνο παρόλο που η μητέρα του δεν έχει κάποιες οφειλές.

Η κα Ευθυμία κατήγγειλε στο OPEN ότι της δέσμευσαν το ποσό των 9.400 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό της που πρώτος δικαιούχος είναι ο καρκινοπαθής γιος της και μετά η ίδια χωρίς να έχει οφειλές.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας ότι στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνονταν επιδόματα πρόνοιας για το παιδί, η διατροφή από τον πατέρα του, η τελευταία δόση του επιδόματος θέρμανσης του 2020, ορισμένα επιδόματα ενοικίου, το επίδομα τέκνων το Α21, οι μισθοδοσίες οι δικές της και η οικονομική βοήθεια της γιαγιάς του.

Για το θέμα της κα Ευθυμίας μίλησε ο φοροτεχνικός Σπύρος Σταυρούλιας. Όπως είπε, “εα΄ν δεν υπάρχει οφειλή είναι αδύνατο να δεσμευθεί κάποιος λογαριασμός. Πρόκειται για κάποιο λάθος το οποίο θα πρέπει άμεσα να επιλυθεί. Δεν το συζητώ. Εάν υπάρχει κάποια οφειλή τότε οι λογαριασμοί των δικαιούχων δεσμεύονται” .

Yπενθύμισε ότι το ακατάσχετο όριο είναι μέχρι 1.250 ευρώ.

Την ίδια ώρα ο φοροτεχνικός ζήτησε να υπάρξει παρέμβαση από το αρμόδιο υπουργείο για το θέμα: Δηλαδή να μπλοκάρουν μόνο τα εισοδήματα της μητέρας του παιδιού εάν έχει κάποιες οφειλές και όχι τα εισοδήματα που αποδεδειγμένα ανήκουν στο παιδί.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.