Quantcast
Σκυλακάκης: Τι είπε για τους ιδιοκτήτες που έλαβαν αποζημιώσεις για κουρεμένα ενοίκια ενώ δεν τις δικαιούνταν - enikonomia.gr
share

Σκυλακάκης: Τι είπε για τους ιδιοκτήτες που έλαβαν αποζημιώσεις για κουρεμένα ενοίκια ενώ δεν τις δικαιούνταν

δημοσιεύτηκε:

Η ΑΑΔΕ κάνει τη δουλειά της σχετικά με την αποζημίωση για τα μειωμένα ενοίκια που εισέπραξαν οι ιδιοκτήτες ακινήτων κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 .

Συγκεκριμένα σε ερώτηση εάν θα κληθούν να επιστρέψουν τις αποζημιώσεις για τα μειωμένα ενοίκια που έλαβαν οι ιδιοκτήτες ακινήτων ενώ δεν τις δικαιούνταν είπε ότι “Η ΑΑΔΕ είναι Ανεξάρτητη Αρχή και κάνει τη δουλειά της με βάση την νομοθεσία. Δεν την έχω ρωτήσει τι θα κάνει στο συγκεκριμένο θέμα. Πρέπει να εφαρμόσει τον νόμο”.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Σημειώνεται στην ” τσιμπίδα” της ΑΑΔΕ πιάστηκαν πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων που εισέπραξαν την προκαταβολή της αποζημίωσης για τα μειωμένα ενοίκια και δεν υπέβαλαν μετά τη δήλωση Covid .

Μέρος του ποσού της αποζημίωσης θα πρέπει να επιστρέψουν και όσοι υπέβαλλαν εμπρόθεσμα δήλωση Covid, αλλά από τον έλεγχο προέκυψε ότι δικαιούνται μικρότερου ποσού από αυτό που έλαβαν . Όπου διαπιστωθεί ότι η αποζημίωση καταβλήθηκε χωρίς ο εκμισθωτής να δικαιούται αποζημίωσης για τα ενοίκια κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τότε θα απαιτηθεί η επιστροφή του ποσού.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.