Quantcast
Σκυλακάκης: Έκτακτη ενίσχυση σε υγειονομικούς πριν από τα Χριστούγεννα - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Σκυλακάκης: Έκτακτη ενίσχυση σε υγειονομικούς πριν από τα Χριστούγεννα – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταβληθεί πριν από τα Χριστούγεννα η έκτακτη ενίσχυση στους υγειονομικούς άφησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Όπως είπε ο κ. Σκυλακάκης θα δούμε εάν καταφέρουμε να καταβάλουμε την έκτακτη ενίσχυση στους υγειονομικούς πριν τα Χριστούγεννα , ωστόσο την ίδια ώρα ανέφερε ότι είναι λίγο δύσκολο να γίνει αυτό διότι θα πρέπει να βρεθεί μέρα στις πληρωμές του δημοσίου .Εάν δεν γίνει αυτό τότε θα δοθεί αυτή η ενίσχυση τέλος του χρόνου με τους μισθούς του Δεκεμβρίου.

Εν συνεχεία ρωτήθηκε σε ποιους υγειονομικούς θα δοθεί η έκτακτη ενίσχυση. Για το ποιοι θα συμπεριληφθούν στην ενίσχυση των υγειονομικών περιμένουμε να γίνει εισήγηση από το υπουργείο Υγείας, διότι υπάρχει ένα  θέμα το πιο διάστημα θα καλύπτει αυτή η ρύθμιση, εάν δηλαδή θα ξεκινά από Σεπτέμβριο ή νωρίτερα ,απάντησε.

Θα το δούμε διότι υπάρχουν κάποιοι υγειονομικοί που εργάζονταν στο εθνικό σύστημα υγείας και για διαφόρους ΄ λόγους έχουν αποχωρήσει, σημείωσε και ανέφερε ένα σχετικό παράδειγμα: κάποιοι ειδικευόμενοι που τελείωσαν την ειδίκευση τους δούλευαν από τις αρχές του 2021 και μετά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.