Quantcast
Αττική Οδός: Πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις για την αποζημίωση- Όλα όσα δήλωσε ο Οικονόμου - enikonomia.gr
share

Αττική Οδός: Πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις για την αποζημίωση- Όλα όσα δήλωσε ο Οικονόμου

δημοσιεύτηκε:

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει η εταιρεία Αττική Οδός τον τρόπο με τον οποίο θα χορηγηθεί η αποζημίωση ύψους 2.000 ευρώ στους πολίτες, όπως επεσήμανε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση πολιτικών συντακτών.

Όπως είπε ο Οικονόμου για το θέμα της αποζημίωσης της Αττικής Οδού, ” την περασμένη εβδομάδα υπήρχε μια σύσκεψη στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την οποία υπήρξαν και αντίστοιχες ανακοινώσεις που αφορά την διαδικασία καταβολής αποζημιώσεων οι οποίες θα δοθούν στο ύψος των 2.000 ευρώ για τους συμπολίτες που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό. Η εταιρεία τις επόμενες μέρες υποχρεούται με πολύ σαφή τρόπο να ενημερώσει για τον τρόπο με τον οποίο θα αποζημιωθούν οι πολίτες” . ” Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι οι πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν δεν έχουν το δικαίωμα να εγείρουν κι άλλου είδους απαιτήσεις αποζημιώσεων”, επανέλαβε.

Πολιτική Προστασία: Πότε θα παρουσιάσει η κυβέρνηση τις αλλαγές στο κομμάτι συντονισμού, νέας διαχείρισης , νέων οργάνων

Στην συνέχεια ρωτήθηκε πότε θα παρουσιάσει η κυβέρνηση τις αλλαγές στο κομμάτι συντονισμού, νέας διαχείρισης και των οργάνων στην Πολιτική Προστασίας. “Συνεχώς βελτιώνουμε το επίπεδο ανταπόκρισης και απόκρισης στις συνέπειες των καιρικών φαινομένων σε όλα τα επίπεδα.. είτε αυτό αφορά την πρόληψη είτε αυτό αφορά την αντιμετώπιση κατά τη διάρκεια του φαινομένου είτε αφορά τη διαχείριση των συνεπειών και σε διαδικασίες και σε δομές που πρέπει να επικαιροποιήσουμε και να ενισχύσουμε. Γίνεται δουλειά και πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα και ανακοινώσεις” απάντησε.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.