Quantcast
Θάνου: Η υπηρεσιακή κυβέρνηση θα σεβασθεί τις ευρωπαϊκές δεσμεύσεις της χώρας - enikonomia.gr
share

Θάνου: Η υπηρεσιακή κυβέρνηση θα σεβασθεί τις ευρωπαϊκές δεσμεύσεις της χώρας

δημοσιεύτηκε:

Τη διαβεβαίωση ότι η υπηρεσιακή κυβέρνηση θα σεβαστεί τις ήδη αναληφθείσες ευρωπαϊκές δεσμεύσεις της χώρας και θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να διεξαχθούν άψογα οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, έδωσε η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου στον χαιρετισμό που απηύθυνε στην τελετή εγκαινίων της λειτουργίας της 80ης ΔΕΘ.

“Υπό την ιδιότητά μου, ως υπηρεσιακής πρωθυπουργού, δεν πρόκειται, ασφαλώς, ούτε προγραμματικές δηλώσεις να κάνω, ούτε να παρουσιάσω την οικονομική πολιτική της επόμενης χρονιάς. Η κυβέρνησή μας έχει, με βάση το Σύνταγμα, προδιαγεγραμμένη θητεία, καθώς και περιορισμένες αρμοδιότητες, οι οποίες, πέρα από τη διαχείριση των τρεχόντων ζητημάτων, είναι η διενέργεια των εκλογών, κατά τρόπο αδιάβλητο, μέσα σε κλίμα ομαλότητας”, είπε η κ. Θάνου και συνέχισε:

“Θα ήθελα, λοιπόν, να σας διαβεβαιώσω, ότι η Υπηρεσιακή Κυβέρνηση θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε οι εκλογές να διενεργηθούν άψογα, όπως επίσης, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η Κυβέρνησή μας θα σεβασθεί τις ήδη αναληφθείσες ευρωπαϊκές δεσμεύσεις τις χώρας”.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.