Quantcast
ΑΑΔΕ: "Ξετρύπωσε" νέα μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής - Τηλεοπτικός παρουσιαστής δεν είχε δηλώσει 12.000 αποδείξεις - enikonomia.gr
share

ΑΑΔΕ: “Ξετρύπωσε” νέα μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής – Τηλεοπτικός παρουσιαστής δεν είχε δηλώσει 12.000 αποδείξεις

δημοσιεύτηκε:

Νέα “λαβράκια” έβγαλαν οι έλεγχοι της ειδικής ομάδας παρακολούθησης ψηφιακών επιχειρηματικών συναλλαγών της ΑΑΔΕ καθώς εντόπισε άλλη μια μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής, ύστερα από σχετικές καταγγελίες που έγιναν.

Πρόκειται για παρουσιαστή τηλεοπτικής εκπομπής που διαθέτει ταυτόχρονα και εταιρεία τηλε-πωλήσεων, ο οποίος  δεν είχε δηλώσει για 4 χρήσεις 12.000 αποδείξεις συνολικής αξίας 400.000 ευρώ,  όπως διαπίστωσε η ΑΑΔΕ αφού προηγουμένως  του ζήτησε τα στοιχεία των παραδόσεων από την εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόταν η επιχείρηση του.

Επίσης η Αρχή βρήκε ακόμα ότι ο συγκεκριμένος παρουσιαστής δεν εμφανιζόταν τυπικά ως μέτοχος της εταιρείας, αλλά είχε βάλει μπροστά τη μητέρα του.

Ήδη, έχουν επιβληθεί τα προβλεπόμενα πρόστιμα, ενώ ελέγχονται η επιχείρηση για τις υπόλοιπες χρήσεις αλλά και ο ίδιος και η μητέρα του για πιθανές άλλες φορολογικές παραβάσεις.

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.