Quantcast
ΑΔΜΗΕ: Προκήρυξη Διαγωνισμού Βυθομέτρησης για την Ηλεκτρική Διασύνδεση της Κρήτης - enikonomia.gr
share

ΑΔΜΗΕ: Προκήρυξη Διαγωνισμού Βυθομέτρησης για την Ηλεκτρική Διασύνδεση της Κρήτης

δημοσιεύτηκε:

Στην προκήρυξη διαγωνισμού για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης της Πελοποννήσου με την Κρήτη προχώρησε ο ΑΔΜΗΕ, με αντικείμενο την βυθομέτρηση προκειμένου να εγκατασταθεί το υποβρύχιο καλώδιο των 150kV.

Η πρόσκληση δημοσιεύθηκε αυτή τη βδομάδα και έχει τίτλο «Εκπόνηση προμελέτης γραφείου και αναγνωριστικής ωκεανογραφικής-βυθομετρικής έρευνας, για τη μελέτη & εγκατάσταση Υποβρυχίου Καλωδιακόύ συστήματος 150kV της Διασύνδεσης Ν.Πελοποννήσου-Κρήτης».

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι στις 400.000 ευρώ. Η παραλαβή και αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στο κεντρικό κτίριο του ΑΔΜΗΕ, στην Αίθουσα 107 (1ος όροφος, οδός Δυρραχίου 89 και Κηφισού, Αθήνα), την 15ηΝοεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, ενώπιον Επιτροπής που θα συστήσει ο ΑΔΜΗΕ. και οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν προσφορές μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, ενώ ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να παραδώσει τη μελέτη σε διάστημα 105 ημερών από τότε που θα υπογραφεί και θα τεθεί σε ισχύ η σύμβαση.

Η διακήρυξη αφορά στην εκπόνηση του έργου προμελέτης γραφείου και αναγνωριστικής ωκεανογραφικής – βυθομετρικής έρευνας από τον Κόλπο Νεάπολης της Νότιας Πελοποννήσου, μέχρι τον Κόλπο Κισσάμου της Δυτικής Κρήτης.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.