Quantcast
"Agora delivery": Πώς λειτουργεί η πλατφόρμα για τους καταναλωτές - enikonomia.gr
share

“Agora delivery”: Πώς λειτουργεί η πλατφόρμα για τους καταναλωτές

δημοσιεύτηκε:

Σε λειτουργία έχει τεθεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Περιφέρειας Αττικής, «agora delivery» μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα δωρεάν δημιουργίας e-shop σε καταστήματα λιανικής και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Σημειώνεται ότι στην εφαρμογή αυτή παρέχεται η δυνατότητα για delivery ή και για παραγγελία με click away, με πληρωμή με μετρητά ή με τραπεζικές κάρτες, ενώ οι επιχειρήσεις που εγγράφονται δεν επιβαρύνονται με κανένα κόστος ούτε και προμήθειες επί της παραγγελίας.
H Περιφέρεια προκειμένου να αντεπεξέλθει άμεσα στην πολύ μεγάλη ανάγκη για e-shop και να στηρίξει τις επιχειρήσεις, παρέχει δωρεάν για όλο το 2021 το «agora delivery», που, εκτός από την εστίαση, περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες της λιανικής αλλά και τις υπηρεσίες. Καταστήματα με εποχιακά είδη, φαρμακεία, καθαριστήρια, βιβλιοπωλεία, είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη σπιτιού, ανθοπωλεία, καταστήματα παιχνιδιών, οπωροπωλεία, ιχθυοπωλεία, μίνι μάρκετ, συνεργεία και βουλκανιζατέρ αλλά και όσες επιχειρήσεις χρειάζονται ένα e-shop για τη λειτουργία τους, ώστε να παραμείνουν ανοιχτές με τη χρήση της τεχνολογίας.
Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται, μπαίνουν στοhttps://agora.delivery/ και κάνουν την εγγραφή τους.
Η Εφαρμογή για τους καταναλωτές από όπου μπορούν να κάνουν τις αγορές τους είναι διαθέσιμη δωρεάν σε IOS και android στα παρακάτω link:

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.agora.delivery

https://apps.apple.com/gr/app/agora-delivery/id1545626014?l=el


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.