Quantcast
Αναδρομικά: Ποιοι πληρώνονται σήμερα - Πότε θα καταβληθούν στους υπόλοιπους συνταξιούχους - enikonomia.gr
share

Αναδρομικά: Ποιοι πληρώνονται σήμερα – Πότε θα καταβληθούν στους υπόλοιπους συνταξιούχους

δημοσιεύτηκε:

Από σήμερα, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 έως την Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 θα καταβληθούν τα αναδρομικά ύψους 1, 4 δισ. ευρώ για το 11μηνο (11 Ιουνίου 2015 – 12 Μαΐου 2016) στους συνταξιούχους. Η καταβολή γίνεται στις ίδιες ημερομηνίες που καταβάλλονται οι κύριες και επικουρικές συντάξεις. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί σε διακριτό κωδικό ώστε ο κάθε συνταξιούχος να έχει λεπτομερή ενημέρωση για το ύψος των αναδρομικών ποσών που δικαιούται. Αναλυτικά, οι συντάξεις και τα αναδρομικά ποσά θα καταβληθούν με βάση τον ΑΜΚΑ στις παρακάτω ημερομηνίες:
-Σήμερα, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
-Τη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8
-Τη Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
-Την Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ , τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.