Quantcast
Ανάσταση 2024: Δεν φαντάζεστε πού πουλάνε το αρνί και το κατσίκι σχεδόν 20 ευρώ το κιλό - enikonomia.gr
share

Ανάσταση 2024: Δεν φαντάζεστε πού πουλάνε το αρνί και το κατσίκι σχεδόν 20 ευρώ το κιλό

δημοσιεύτηκε:

Αυξημένες ήταν σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή οι τιμές στο αρνί και στο κατσίκι στην Βαρβάκειο Αγορά λίγο πριν από την Ανάσταση.

«Οι τιμές στο αρνί και στο κατσίκι ξεκινούν από 10 ευρώ μέχρι 14 ευρώ το κιλό. Υπάρχουν και μερικοί συνάδελφοι που μπορεί να τα πουλούν και 14 ευρώ το κιλό . Υπάρχουν μαγαζιά που πουλάνε πολύ λίγα αρνιά και δεν έχουν την ευχέρεια να τα πουλάνε πιο φθηνά. Ωστόσο οι περισσότεροι από εμάς τα πουλάμε από 10  ευρώ μέχρι και 11 ευρώ», είπε άνθρωπος της Βαρβακείου Αγοράς μιλώντας στο Action24. Και διευκρίνισε πως  αυτό αφορά τα αρνιά ελληνικής προέλευσης.

Στην συνέχεια ρωτήθηκε εάν θα υπάρχει και αύριο επάρκεια στα κρέατα.  «Βεβαίως και θα υπάρχουν. Εάν έρθει 3 ώρα το μεσημέρι ο καταναλωτής να ψωνίσει δεν ξέρω ο κάθε συνάδελφος τι ποσότητες θα έχει.  Αλλά υπάρχει πληθώρα.. επάρκεια και μπορεί ο κόσμος να έρθει να ψωνίσει», απάντησε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Θεσσαλονίκη: Μέχρι και 19,50 ευρώ το κιλό τα κατσίκια και τα αρνιά γάλακτος

Ωστόσο πιο ακριβές ήταν οι τιμές στο αρνί και στο κατσίκι στην αγορά Καπάνι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από ότι στην πρωτεύουσα. Όπως μεταδίδει το www.grtimes.gr,   μέσα στην αγορά πωλούνται  και κατσίκια και αρνιά γάλακτος -με το κεφάλι- από τον Σοχό Θεσσαλονίκης στην τιμή των 19,50 ευρώ το κιλό.

Ωστόσο το προηγούμενο διάστημα οι τιμές αρνιού και κατσικιού κινούνταν μεταξύ  13 ευρώ με 15 ευρώ το κιλό. Η ανοδική πορεία των τιμών συνεχίζεται με την αύξηση να αγγίζει σε πολλές περιπτώσεις τα 0,50  ευρώ  με 1 ευρώ, το κιλό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.