Quantcast
Αντιδρά η ΟΜΥΛΕ στη δήλωση Δραγασάκη για πώληση του ΟΛΠ - enikonomia.gr
share

Αντιδρά η ΟΜΥΛΕ στη δήλωση Δραγασάκη για πώληση του ΟΛΠ

δημοσιεύτηκε:

Το διοικητικό συμβούλιο της ΟΜΥΛΕ αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, τον υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργο Σταθάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα, η οποία θα πρέπει να πραγματοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες, αναφέρει η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ), η οποία αντιδρά έντονα στη δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη για την πώληση της συμμετοχής του δημοσίου στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά (ΟΛΠ). 

«Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, κ. Δραγασάκη, για ξεπάγωμα και άμεση συνέχιση του διαγωνισμού πώλησης του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΛΠ είναι διαμετρικά αντίθετες προς τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, προκλητικές προς τους εργαζόμενους και συνάμα εκφυλίζουν την αξιοπιστία της πολιτικής» τονίζει στην ανακοίνωσή της, η ΟΜΥΛΕ.

«Αντί ο κ. Δραγασάκης να καλέσει την COSCO να επιστρέψει τα εκατομμύρια που καρπώθηκε από τις παράνομες φοροαπαλλαγές που απολαμβάνει από την παραχώρηση του προβλήτα ΙΙ του ΟΛΠ, της χαρίζει τώρα και το υπόλοιπο λιμάνι», σημειώνει η ΟΜΥΛΕ. 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.