Quantcast
Aπό σήμερα ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το έκτακτο επίδομα στους πυρόπληκτους - enikonomia.gr
share

Aπό σήμερα ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το έκτακτο επίδομα στους πυρόπληκτους

δημοσιεύτηκε:

Από σήμερα, 31 Ιουλίου μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2018 θα γίνεται η υποβολή των αιτήσεων για τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης, ύψους 5.000 ευρώ ή 6.000 ευρώ με τη μορφή επιδόματος σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις πυρκαγιές που σημειώθηκαν στις 23 και 24 Ιουλίου 2018 στην Περιφέρεια Αττικής, όπως αναφέρει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε ανακοίνωση του.

Σημειώνεται ότι, για την υποβολή των αιτήσεων τηρείται σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ώρα προσέλευσης των πληγέντων.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται καθημερινά από τις 8:00 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα στα κατά τόπους γραφεία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, που λειτουργούν για το σκοπό αυτό, ανεξάρτητα της περιοχής κατοικίας του πληγέντος.

Διευκρινίζεται ότι, οι οι πληγέντες, πέραν του έκτακτου επιδόματος των 5.000 ή 6.000 ευρώ για τους τρίτεκνους και πολύτεκνους, για τις κατοικίες και των 8.000 ευρώ για τις επιχειρήσεις, θα αποζημιωθούν πρόσθετα για τις ζημιές που υπέστησαν τα κτήρια και ο περιβάλλων χώρος ,βάσει της κείμενης νομοθεσίας, αμέσως μετά την έκδοση της σχετικής κοινής υπουργικής απόφασης.



Δείτε εδώ το έντυπο αίτησης για τις επιχειρήσεις

Δείτε εδώ το έντυπο αίτησης για τις κατοικίες


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.