Quantcast
"Από το Νοέμβριο ο Τσακαλώτος έχει καταθέσει το σχέδιο για το νέο Ταμείο ιδιωτικοποιήσεων" - enikonomia.gr
share

“Από το Νοέμβριο ο Τσακαλώτος έχει καταθέσει το σχέδιο για το νέο Ταμείο ιδιωτικοποιήσεων”

δημοσιεύτηκε:

«Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει καταθέσει το σχέδιο για το νέο Ταμείο για τις ιδιωτικοποιήσεις από το Νοέμβριο και ο κ. Σόιμπλε λέει πως δεν έχει λάβει τίποτα» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Μάλιστα υποστήριξε πως «στόχος τους είναι τα έσοδα του Ταμείου αυτού να μην πηγαίνουν όλα για το χρέος, αλλά και στην πραγματική οικονομία».

“Ως τέλος του έτους σημαντικές εξελίξεις για τον ΟΛΠ”

Όταν ερωτήθηκε σχετικά με τον ΟΛΠ, ο πρωθυπουργός απάντησε πως ως το τέλος του έτους θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα. Αναφέρθηκε μάλιστα και στη ζώνη της Δραπετσώνας, η οποία πέτυχε η κυβέρνηση να αποδοθεί στο λαό, στους πολίτες και ότι θα υπάρξει μια σημαντική ανάπλαση σε μια υποβαθμισμένη περιοχή».

Σε άλλη ερώτηση για το πού βρίσκονται πλέον οι σχέσεις Ελλάδος- δανειστών απάντησε πως «οι δανειστές δεν είναι ενιαίο πράγμα. Είναι ο Ολάντ που έρχεται στη χώρα μας, μιλά στο ελληνικό κοινοβούλιο και που λέει πως πρέπει να προστατευθεί η πρώτη κατοικία. Είναι όμως, και ο κ. Σόιμπλε ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν έχει λάβει κανένα σχέδιο για το Ταμείο».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.