Quantcast
Αποστόλου: Επεξεργαζόμαστε ισοδύναμα 600 εκατ. ευρώ για τη φορολογία αγροτών - enikonomia.gr
share

Αποστόλου: Επεξεργαζόμαστε ισοδύναμα 600 εκατ. ευρώ για τη φορολογία αγροτών

δημοσιεύτηκε:

Την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να αντικαταστήσει ορισμένα από τα νέα φορολογικά μέτρα, που προβλέπει το τρίτο μνημόνιο για τους αγρότες, με ισοδύναμα και να μεταθέσει άλλα για το μέλλον εξέφρασε ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για το νομό Φθιώτιδας.

«Δεν πήγαν τα νομοσχέδια (σ.σ.: για τη φορολογία των αγροτών) στη Βουλή, γιατί από τη δική μας πλευρά είπαμε ότι θα πρέπει να δούμε πώς όλες αυτές τις επιπτώσεις θα τις κάνουμε όσο γίνεται πιο ήπιες» είπε ο κ. Αποστόλου.

«Τον Οκτώβρη που θα συζητηθεί το δημοσιονομικό κομμάτι, εμείς έχουμε δεσμευτεί να έχουμε επεξεργαστεί εναλλακτικές προτάσεις», πρόσθεσε, κάνοντας λόγο για ισοδύναμα ή αντισταθμιστικά μετρά ύψους 600 εκατ. ευρώ.

«Με τις προτάσεις μας και τις συζητήσεις μας θέλουμε να αποφύγουμε τις επιβαρύνσεις στον αγροτικό χώρο ή τέλος πάντων να τις ωθήσουμε προς τα μπρος για να μπορέσει αυτός ο χώρος να τα καλύψει με άλλου είδους δραστηριότητες» συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Αποστόλου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πολλά από τα μέτρα θα μετακινηθούν στα επόμενα χρόνια.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.