Quantcast
Αρνί: Πόσο θα το αγοράσουμε φέτος το Πάσχα - enikonomia.gr
share

Αρνί: Πόσο θα το αγοράσουμε φέτος το Πάσχα

δημοσιεύτηκε:

“Φωτιά” αναμένεται να πάρει φέτος το Πάσχα η τιμή στο αρνί. Όπως αναφέρουν στην κάμερα του ALPHA οι επαγγελματίες του κλάδου, προετοιμάζουν τους πελάτες τους πως το Πάσχα η τιμή του αρνιού  θα “σκαρφαλώσει” στα 15 ευρώ το κιλό. Σημειώνεται δε πως σήμερα η τιμή του διαμορφώνεται μεταξύ 13 ευρώ και 14 ευρώ το κιλό.

Για το θέμα αυτό μίλησε κρεοπώλης στην κάμερα του ALPHA . «Δεν υπάρχουν γενικά πολλά αρνιά στην αγορά. Έγινε και η καταστροφή στην Θεσσαλία, οπότε λείπουν πολλά πράγματα από την αγορά. Και αυτό δεν αφήνει την τιμή να πέσει», σημείωσε και πρόσθεσε: «Αναμένουμε η τιμή του αρνιού να κυμανθεί τουλάχιστον γύρω στα 13 ευρώ με 14 ευρώ το κιλό. Θα προσπαθήσουμε να μην ξεπεράσει τα 13 με 14 ευρώ η τιμή του. Αυτό θα προσπαθήσουμε εμείς τουλάχιστον να κάνουμε τα συνοικιακά κρεοπωλεία». «Όλοι έχουν κάνει μείωση παραγωγής του αρνιού. Και αυτό το βλέπουμε σιγά – σιγά να έρχεται στα τιμολόγιά μας», είπε μεταξύ άλλων.

Για το μοσχάρι

Το ρεπορτάζ του Alpha αναφέρεται και στην τιμή του μοσχαριού. Το καπέλο που πήρε το μοσχάρι τους τελευταίους τέσσερις μήνες φτάνει τα 0,50 ευρώ, με την τελική τιμή για τον καταναλωτή να διαμορφώνεται στα 13,50 ευρώ το  κιλό. Ωστόσο οι τιμές του μοσχαριού είναι οι καλύτερες στη Βαρβάκειο αγορά. «Η τιμή στο μοσχάρι ξεκινάει από τα 6,99 ευρώ το κιλό και φτάνει μέχρι και 9,99 ευρώ το κιλό χωρίς κόκκαλο», αναφέρει κρεοπώλης της Βαρβακείου αγοράς.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.