Quantcast
ΑΣΕΠ: Άρχισαν οι αιτήσεις για 1.209 μόνιμες θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας - Όλες οι λεπτομέρειες - enikonomia.gr
share

ΑΣΕΠ: Άρχισαν οι αιτήσεις για 1.209 μόνιμες θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας – Όλες οι λεπτομέρειες

δημοσιεύτηκε:

Από σήμερα έως την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στις 2μμ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση για να συμμετάσχουν στην προκήρυξη 6Κ/2020 του ΑΣΕΠ που αφορά 1.209 μόνιμες θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας.
Σημειώνεται ότι η προθεσμία αυτή αφορά τους υποψήφιους των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της προκήρυξης.
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr– Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην προκήρυξη (παράρτημα ΣΤ΄). Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους θα υποβληθούν πριν από την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων.
Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων των υποψηφίων της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης αρχίζει την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και λήγει την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου και ώρα 14:00.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.