Quantcast
ΑΣΕΠ: Πόσοι υποψήφιοι συμμετείχαν στον μεγάλο γραπτό διαγωνισμό της προκήρυξης 2Γ/2022- Η νέα ανακοίνωση - enikonomia.gr
share

ΑΣΕΠ: Πόσοι υποψήφιοι συμμετείχαν στον μεγάλο γραπτό διαγωνισμό της προκήρυξης 2Γ/2022- Η νέα ανακοίνωση

δημοσιεύτηκε:

Συνολικά 76.799 υποψήφιοι συμμετείχαν στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό της προκήρυξης 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ που διεξήχθη το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023.

Δηλαδή προσήλθε 71% υποψηφίων για να εξεταστεί. Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) του ΑΣΕΠ και προσθέτει πως ο διαγωνισμός αυτός  που έγινε αφορούσε  τη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν.4765/2021 (πρώτο στάδιο) (Φ.Ε.Κ. 75/ τ. ΑΣΕΠ/21.11.2022).

Η γραπτή εξέταση

Η γραπτή εξέταση πραγματοποιήθηκε με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών σε συνολικά πεντακόσια είκοσι επτά (527) Εξεταστικά Κέντρα, κατανεμημένα σε σαράντα τέσσερις (44) Περιφερειακές Ενότητες.  Αναλυτικά, η προσέλευση των υποψηφίων έχει ως εξής:

Τα θέματα της γραπτής εξέτασης και οι απαντήσεις αυτών θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) εντός των προσεχών ημερών.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.