Quantcast
ΑΣΕΠ: Πρεμιέρα για τις αιτήσεις για 173 μόνιμες θέσεις στον  e-ΕΦΚΑ - enikonomia.gr
share

ΑΣΕΠ: Πρεμιέρα για τις αιτήσεις για 173 μόνιμες θέσεις στον  e-ΕΦΚΑ

δημοσιεύτηκε:

Από σήμερα έως την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 στις 2 μ.μ. μπορούν οι υποψήφιοι να υποβάλουν αίτηση για να συμμετάσχουν στη προκήρυξη 9Κ/2022 του ΑΣΕΠ  για 173 μόνιμες θέσεις, με σειρά προτεραιότητας, προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον e-ΕΦΚΑ.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην προκήρυξη (παράρτημα Β΄).

Το παράβολο

Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι πρέπει να αναγράψουν τον κωδικό παραβόλου στο κατάλληλο πεδίο της ηλεκτρονικής αίτησης και να καταβάλουν το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι την υποβολή της αιτήσεώς τους, αλλιώς η αίτηση δεν οριστικοποιείται.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Σε ποιες ειδικότητες θα γίνουν οι προσλήψεις

Οι προσλήψεις θα γίνουν στις παρακάτω ειδικότητες:

  • Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), 104 θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
  • Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.)  18 θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ, ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
  • Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.),51  θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ

 

 

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.