Quantcast
ΑΣΕΠ- προκήρυξη 2Γ/2022: Καταγγελίες για τα προβλήματα στον μεγάλο πανελλαδικό διαγωνισμό- Τι απαντά ο πρόεδρος της Αρχής - enikonomia.gr
share

ΑΣΕΠ- προκήρυξη 2Γ/2022: Καταγγελίες για τα προβλήματα στον μεγάλο πανελλαδικό διαγωνισμό- Τι απαντά ο πρόεδρος της Αρχής

δημοσιεύτηκε:

Καταγγελίες για τα προβλήματα που υπάρχουν στον μεγάλο γραπτό διαγωνισμό της προκήρυξης 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ που διεξήχθη το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023, δημοσιεύονται στον Τύπο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Δημοκρατία” ,διαγωνιζόμενοι κατήγγειλαν ότι σε αρκετά εξεταστικά κέντρα τα θέματα δόθηκαν με μεγάλη καθυστέρηση -κάτι που παραδέχτηκε  και ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Αθανάσιος Παπαϊωάννου, ενώ πρόβλημα δημιουργήθηκε και με τις ψηφιακές ταυτότητες. Τέλος στους υποψήφιους που έφτασαν στα εξεταστικά κέντρα  γύρω στις 8.30 π.μ. δεν επετράπη η είσοδος για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό με τους ίδιους να εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά.

Όπως υποστηρίζουν, σύμφωνα με την εφημερίδα “Δημοκρατία”  δεν έλαβαν ειδοποίηση από τον ΑΣΕΠ  για την ώρα προσέλευσης στα εξεταστικά κέντρα πέρα από το μήνυμα  για την ώρα  εξέτασης στις 9 π.μ.

Τι λέει ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ

Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Αθανάσιος Παπαϊωάννου σημείωσε «Γίνομαι δέκτης  παραπόνων υποψηφίων για προβλήματα και καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν κατά την αναπαραγωγή των θεμάτων σε ορισμένα εξεταστικά κέντρα, μολονότι αυτά απεστάλησαν στα σχολεία με απόλυτη χρονική συνέπεια.

Η Κεντρική Επιτροπή  Διαγωνισμού και εγώ θα μελετήσουμε με τη δέουσα προσοχή μόλις σχηματίσουμε πλήρη εικόνα από τις αναφορές  των προέδρων των εξεταστικών κέντρων.

Είναι αυτονόητο  ότι μετά την ολοκλήρωση  έκδοσης των αποτελεσμάτων θα ξεκινήσουμε  όπως πάντα πρέπει να γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, μια διαδικασία αξιολόγησης σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.