Quantcast
Βαρουφάκης: Τονίζει το τεκμήριο αθωότητας της Αναστασίας Σακελλαρίου - enikonomia.gr
share

Βαρουφάκης: Τονίζει το τεκμήριο αθωότητας της Αναστασίας Σακελλαρίου

δημοσιεύτηκε:

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκηςαπάντησε σήμερα, με σημαντική καθυστέρηση, στην από τις 7 Μαΐου επιστολή παραίτησης της επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Αναστασίας Σακελλαρίου.

Στην απάντησή του, ο υπουργός έκανε και τυπικά αποδεκτή την παραίτηση της κυρίας Σακελλαρίου, την οποία είχε ζητήσει η ίδια η κυβέρνηση για την παραπομή της, μαζί με πολλά άλλα τραπεζικά στελέχη και επιχειρηματίες, σε δίκη για προβληματικές χορηγήσεις δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Ο κ. Βαρουφάκης ευχαριστεί την κυρία Σακελλαρίου για τη συνεργασία τους των τελευταίων μηνών και σημειώνει ότι “η συνεισφορά σας, υπό αντίξοες συνθήκες, στην προσπάθεια του υπουργείου Οικονομικών και τη κυβέρνησης να διεκδικήσει από τους θεσμούς, και ιδίως από τον ESM – EFSF, τα  αυτονόητα καταγράφεται ως σημαντική”. 

Ενδιαφέρον έχει ότι ο υπουργός τονίζει το τεκμήριο αθωότητας της κυρίας Σακελλαρίου. “Τέλος, επιτρέψτε μου να χρησιμοποιήσω την ευκαιρία αυτή για να δηλώσω άλλη μια φορά την προσήλωσή μου στην αρχή του τεκμηρίου αθωότητας – μια αρχή που δυστυχώς στη χώρα μας δοκιμάζεται σχεδόν συστηματικά”, σημειώνει ο κ. Βαρουφάκης. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.