Quantcast
Βρούτσης: Χωρίς αναλογιστική μελέτη η πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό - enikonomia.gr
share

Βρούτσης: Χωρίς αναλογιστική μελέτη η πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό

δημοσιεύτηκε:

Την έλλειψη  αναλογιστικής μελέτης και ποσοτικοποιήσεων της πρότασης της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό επεσήμανε ο Γιάννης Βρούτσης στην εκπομπή «Στον Ενικό» και στο STAR με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Αύριο θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για το ασφαλιστικό στη Βουλή, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης θα τοποθετηθεί, όμως, επί της ουσίας δεν υπάρχει κείμενο ως βάση συζήτησης, καθώς η κυβέρνηση άλλα διαπραγματεύεται στο εξωτερικό και άλλα στο εσωτερικό. Είναι αδιανόητο όμως, να μιλάμε για ασφαλιστικό χωρίς αναλογιστική μελέτη και ποσοτικοποιήσεις» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Εργασίας της ΝΔ.

“Ανεύθυνη η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ- Εκτροχιασμός της οικονομίας”

Ο κ. Βρούτσης τόνισε επίσης πως «αυτό που συντελείται στην ελληνική κοινωνία σήμερα είναι το αποτέλεσμα της ανεύθυνης πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ που έφερε εκτροχιασμό στην οικονομία, βαθύτερη ύφεση και ελλείμματα και τώρα η κυβέρνηση φέρνει νέα μέτρα 3,2 δισ. ευρώ μέσω του ασφαλιστικού».

Υποστήριξε ακόμη ότι «αν η κυβέρνηση συνέχιζε την πολιτική της ΝΔ, δεν θα υπήρχε ανάγκη για μείωση συντάξεων ούτε ένα ευρώ».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.