Quantcast
Χατζηδάκης: Μπόνους στους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ που θα απαντούν στις κλήσεις στο 1555 - enikonomia.gr
share

Χατζηδάκης: Μπόνους στους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ που θα απαντούν στις κλήσεις στο 1555

δημοσιεύτηκε:

Θα δοθούν μπόνους και στους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ που θα συμμετάσχουν στο 1555, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στην ΕΡΤ.


Όπως είπε ο κ. Χατζηδάκης δίνονται ήδη μπόνους για τους υπαλλήλους που ΕΦΚΑ που ασχολούνται με τις συντάξεις.
“Όσες περισσότερες συντάξεις βγαίνουν τόσα περισσότερα λεφτά παίρνουν οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ. Θέλει έναν εκσυγχρονισμό το σύστημα, θα το κάνουμε αυτό, αλλά εν πάση περιπτώσει αυτό είναι ένα εσωτερικό θέμα”, συμπλήρωσε και τόνισε ότι ” θα υπάρξει και αντίστοιχο μπόνους για τους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ που είναι στο τηλεφωνικό κέντρο, στο υποστηρικτικό τμήμα προκειμένου να υπάρξουν κίνητρα ΄ σε παραπάνω υπαλλήλους του Φορέα να πάνε να δουλέψουν προς τα εκεί”.

Υπενθύμισε ότι ” έχει περάσει ήδη σχετική νομοθετική διάταξη” και γνωστοποίησε ότι ” σύντομα θα βγει η υπουργική απόφαση” για το θέμα αυτό και ανέφερε ότι στο εγχείρημα του 1555 εργάζονται 990 υπάλληλοι, 320 του αναδόχου, των εταιρειών που ασχολούνται με αυτό και επιπλέον περίπου 650 εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης ή μερικής του υπουργείου ή φορέων .

Κλείνουν μέχρι τέλη Φεβρουαρίου οι εκκρεμείς συντάξεις του 2019

Tέλος ανακοίνωσε ότι “μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου θα έχει τελειώσει η εκκαθάριση των συντάξεων του 2019 σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του ΕΦΚΑ. Έχουν προτεραιοποιηθεί για λόγους αυτονόητους οι παλαιότερες εκκρεμείς συντάξεις του 2018 και του 2019. Ήδη υπάρχει μια πρόοδος ως προς αυτό” .

“Η διαβεβαίωση που έχω είναι ότι μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου θα κλείσουν οι συντάξεις του 2019”, επανέλαβε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.